SERVIS RAČUNALNIKOV - A1 INFORMATIKA d.o.o

Reševanje Podatkov

vse vrste trdih diskov...
Seagate, Maxtor, Fujitsu...

Računalniško Vzdrževanje za Podjetja

Ljubljana, Brezovica, Domžale, Grosuplje, Ig, Logatec, Medvode, Mengeš, Škofljica, Trzin, Vrhnika

ZUNANJA PODPORA

Računalniški Servis za Podjetja Da bo vaša računalniška oprema učinkovito sredstvo za opravljanje dejavnosti, ne pa vir težav.

Beri dalje

PROFESIONALNO

Hitra Pomoč Naša ekipa strokovnjakov z več kot 10-letnimi izkušnjami uporablja inovativne postopke in je dosegljiva ob vsakem času 24x7x365

Beri dalje

UGODNO

Delovni Cas Servisa Cene naših storitev so veliko ugodnejše kot lastni oddelek za informatiko. Preverite in nas kontaktirajte.

Cenik

Računalniški Servis in vzdrževanje za podjetja

Zunanja podpora (Outsourcing) je nepogrešljiva storitev za manjša in srednje velika podjetja, ki so življenjsko odvisna od brezhibnega delovanja računalniške opreme. Napake na omrežju ne povzročajo le stroškov opreme, ampak porušijo tudi normalno delovanje podjetja. Vsemu temu se lahko izognete z učinkovitim preventivnim vzdrževanjem svojega računalniškega sistema. Naš računalniški servis A1 vam nudi celotno ali delno vzdrževanje informacijske infrastrukture, ki je preventivno in tudi korektivno obenem. S sklenitvijo pogodbe o vzdrževanju se A1 Informatika obveže, da bo v dogovorjenem odzivnem času izvajalo preventivno vzdrževanje in odpravljalo napake na računalniški opremi ali omrežju. Vse posege na računalniški opremi in omrežju podrobno dokumentiramo. Strankam sporočamo mesečno statistiko in svetujemo nadaljni razvoj in sistemske izboljšave, ki bodo dodatno povečale poslovno produktivnost. Zaradi neposredne sodelave z dobavitelji svojim uporabnikom omogočamo dostop do vrhunske opreme po veleprodajnih cenah.

A1 INFORMATIKA d.o.o.

Pošljite vprašanje za več informacij. Vpišite svoje podatke in v kratkem vas bomo kontaktirali.

PARTNER AND RESELLER PROGRAM - HP LENOVO ASUS DELL TOSHIBA ACER

HP Toshiba Intel Seagate Acer Asus