SERVIS RAČUNALNIKOV - A1 INFORMATIKA d.o.o

Servis prenosnikov in računalnikov

asus | lenovo | dell | hp | macbook | toshiba

Hitro Enostavno Ugodno ☎ 064 170 003

Popravilo računalnikov in prenosnikov v ENEM dnevu

Strokovna pomoč
je cenejša

Certificirani delavci

Več kot 10 let izkušenj

Servis računalnikov Ljubljana in okolica

Servisni partnerji

Računalniški servis - A1 Informatika d.o.o.

Podprti operativni sistemi

Servis in popravilo prenosnikov - A1 Informatika d.o.o

Računalniški servis Ljubljana
Potnih stroškov ne zaračunavamo
( Osrednja Slovenija )

Brezovica, Domžale, Grosuplje, Ig, Medvode, Mengeš, Škofljica, Trzin, Ljubljana: Moste Polje, Fužine, Bežigrad, Zalog, Bizovik, Šiška, Vič, Rudnik, Jarše, Črnuče, Sostro

SERVIS RAČUNALNIKOV LJUBLJANA / HITRO IN ENOSTAVNO

Servis računalnikov - A1 Informatika d.o.o. je vodilno podjetje, specializirano za popravilo računalnikov in prenosnikov za fizične osebe in podjetja. Enostavno in hitro rešite težave ter se preventivno zavarujte pred okvaro in izgubo podatkov. Preverite, zakaj ljudje raje izberejo nas in ostajajo z nami!

Kontaktirajte nas

MENJAVA/POPRAVILO LCD/LED ZASLONA NA PRENOSNIKU

Zasloni in tipkovnice za prenosnike Računalniški servis A1 vam ponuja strokovno, ugodno in hitro menjavo LCD/LED zaslona za prenosnike HP, Asus, Lenovo, MacBook, Toshiba, Acer, Samsung, Sony, Dell. Preverite našo ponudbo LCD/LED ekranov

REŠEVANJE PODATKOV

HDD - A1 Servis Se bojite, da ste zaradi poškodbe sistema ali trdega diska za vedno izgubili pomembne dokumente, foto in video vsebine ali druge dragocene podatke? Ne skrbite, zaradi svojih večletnih izkušenj z reševanjem podatkov, vam lahko zagotovimo, da vam jih bomo vrnili.

OMREŽJA IN INTERNET - LAN, WLAN, VPN

Splet - A1 Servis Na podlagi dolgoletnih izkušenj nudimo strankam profesionalno postavitev računalniškega omrežja, ki omogoča povezavo oddaljenih lokacij z lokalnim računalniškim omrežje (IPSEC over VPN) ter daljinski dostop do računalnikov preko interneta. Poskrbimo za varnost brezžičnega omrežja WLAN in tako preprečimo nepooblaščen dostop do vaših podatkov.

NAMESTITEV IN KONFIGURACIJA OPERACIJSKEGA SISTEMA

OS - A1 Servis V A1 računalniškem servisu oskrbimo za osnovno delovanje vašega računalnika. Namestimo operacijski sistem (Windows, Linux in druge sisteme) in gonilnike. Pridemo tudi na dom ali v podjetje, kjer vam priklopimo računalnik in ga povežemo z internetom. Lahko vam namestimo tudi zaščito, s katero se izognete virusom, ter vam namestimo dostop do domače ali službene e-pošte, certifikate in program za uporabo spletne banke in druge programe po želji. OSs: Windows 10 / 8 / 7 / XP, Ubuntu, Debian, Android

ODSTRANJEVANJE VIRUSOV

AntiVirus - A1 Servis Ali vaš računalnik deluje počasi in nezanesljivo? Če pogosto uporabljate internet in prejemate veliko e-pošte, obstaja precejšnja možnost, da se bo vaš računalnik okužil z nezaželeno računalniško kodo. V A1 računalniškem servisu bomo z vašega računalnika odstranili vse viruse, malware, spyware, adware in drugo navlako. Nato bomo še posodobili vašo protivirusno zaščito ali namestili novo varnostno zaščito. Ali vaš računalnik uporabljajo tudi otroci? Nudimo namestitev starševskega nadzora nad uporabo računalnika in interneta. Ta bo zagotovil omejene možnosti dostopa do aplikacij in spreminjanja sistemskih nastavitev ter otrokom onemogočil dostop do neprimernih vsebin na spletu. APP: NOD Comodo Antivirus, Bitdefender,

STROKOVNO

Zaposleni v podjetju A1 Informatika d.o.o. smo visoko kvalificirani strokovnjaki s certifikati na področju informatike in večletnimi izkušnjami z aplikacijo sodobnih informacijskih tehnologijah v poslovnih procesih. K informacijskim rešitvam pristopamo celovito in vam jih predstavimo kot pregledna in učinkovita orodja. Z izbiro ustreznih tehnoloških konceptov nudimo svojim strankam zanesljive in cenovno ugodne rešitve, ki so popolnoma prilagojene njihovim potrebam in enostavne za uporabo in vzdrževanje. Nam je primarni cilj uresničiti zahteve glede na vaše potrebe.

PROFESIONALNO

Strokovnjaki A1 imamo dolgoletne izkušnje s servisiranjem računalnikov, zato lahko hitro in enostavno rešimo vaše težave.

ENOSTAVNO

Pokličite naš klicni center in nas obvestite o svoji težavi. Sporočilo bo nemudoma posredovano našemu dežurnemu strokovnjaku. Ostalo prepustite nam.

UGODNO

Ker je naše glavno vodilo zadovoljstvo strank, vam zagotavljamo najkvalitetnejše usluge po najugodnejši ceni.

HITRO

Po prejemu obvestila vas bodo naši strokovnjaki nemudoma poklicali in se dogovorili za termin, ki vam ustreza.

Vzdrževanje za podjetja

Računalniški Servis za Podjetja Preverite storitve vzdrževanja informacijske opreme, namenjene podjetjem. Kvalitetno preventivno vzdrževanje drastično zmanjša potrebo po dragih popravilih, ki poleg tega prinašajo finančno izgubo.

Beri dalje

Nujna Pomoč

Hitra Pomoč Podjetje A1 zagotavlja tudi takojšnjo intervencijo v primeru večjih okvar in izgub podatkov. Naši dežurni serviserji ob vsakem času sprejmejo vaš klic in se nanj odzovejo v najkrajšem možnem času - 24/7/356

Beri dalje

Delovni čas in cenik

Delovni Cas Servisa Delovni čas podjetja za vse dogovorjene/načrtovane intervencije je od 9.00 do 16.00, vsak delovnik, razen ob sobotah, nedeljah in državnih praznikih. Za nujne intervencije pa so naši dežurni delavci dostopni non-stop, 24 ur na dan. Preverite cene storitev za servis računalnika.

Cenik

PARTNER IN RESELLER PROGRAM - HP LENOVO ASUS DELL TOSHIBA ACER - RAČUNALNIŠKI SERVIS LJUBLJANA

A1 Servis računalnikov deluje na območju Ljubljane in okolice (Medvode, Trzin, Domžale, Mengeš, Grosuplje, Ig ...). Naši serviserji so visoko usposobljeni in lahko odpravijo vsako računalniško težavo v ENEM dnevu.
Ne pozabite - strokovna pomoč je cenejša !

HP Toshiba Intel Seagate Acer Asus